fysiotherapieFysiotherapie Schürmann behandelt, begeleidt en adviseert u bij acute en chronische klachten van oa. spieren en gewrichten, hart en longproblematiek, lymfoedeem, sportletsel, hoofdpijn, revalidatie na nieuwe heup, knie, ziekenhuisopname, verzwakte situatie, valpreventie, neurologische klachten zoals beroerte, dementie en MS, osteoporose en reuma. Ook voor de veel voorkomende klachten zoals nek, rug/schouderklachten en slijtage klachten bent u bij ons aan het juiste adres. De zorg die u krijgt staat garant voor het behalen van een optimaal en spoedig herstel.

Wij beperken ons als fysiotherapeut niet alleen tot het behandelen van pijnklachten, maar besteden ook aandacht aan de opbouw van kracht, conditie, beweeglijkheid, uithoudingsvermogen en coördinatie als deze uw dagelijks functioneren beperken. Een behandeldoel zoals het uitbreiden van uw belastbaarheid en het behoud van uw zelfstandigheid in het dagelijks leven is ook een van onze mogelijkheden.

Een belangrijk punt van onze praktijk is flexibiliteit. Geen gedoe met wachtlijsten. U kunt bij ons terecht voor uw eerste afspraak met of zonder verwijzing van een arts. Behandeling aan huis, indien noodzakelijk behoort tot de mogelijkheden.

Door meerdere specialismen van onze fysiotherapeuten is ons doel patiënten zo goed mogelijk te behandelen en te begeleiden binnen onze mogelijkheden. Het doel van de behandeling is het verbeteren van klachten, het verbeteren van functioneren of het in stand houden ervan. Al onze therapeuten zijn BIG geregistreerd, staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Fysiotherapie NL en voldoen aan alle kwaliteitseisen van de beroepsorganisatie.

Het team van Fysiotherapie Schürmann staat voor kwalitatief goede zorg en persoonlijke aandacht voor iedere patiënt.

Heeft u een vraag over fysiotherapie, heeft u bepaalde klachten of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan via 045 - 5284400 of gebruik het contactformulier.


contact


Praktijk Hoensbroek
Pius XII plein 2
6433 CZ Hoensbroek
Tel: 045 - 5284400

Openingstijden Praktijk
Ma - Do : 08.30 – 18:30
Vr : 08:30 – 17:00
Za - Zo : Gesloten

Image
Image
Image