over onsWelkom bij Fysiotherapie Schürmann. Onze fysiotherapeuten zijn geregistreerde en gediplomeerde zorgprofessionals waar u op kunt vertrouwen. Betrokken, zorgvuldig en gedreven om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij het verhelpen, het verminderen of draagbaar houden van uw klacht. U krijgt de behandeling die bij u past.onze visie


Samen werken aan gezondheid. Als fysiotherapeut besteden wij dagelijks zorg aan de meest uiteenlopende klachten. Dit doen wij samen met u. Als patiënt staat u bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel krijgt wat u van ons en van uw behandeling kunt verwachten. Daarbij dragen wij samen met u zorg voor een zo optimaal mogelijke verbetering van uw klachten.

Ons team bestaat uit 3 fysiotherapeuten en een praktijkmanager. Alle fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister Fysiotherapie NL. Binnen Parkstad zijn wij aangesloten in het NAH OZL. Een netwerk voor medici binnen Parkstad in samenwerking met Zuyderland en Adelante gespecialiseerd in de behandeling van centraal neurologische aandoeningen zoals CVA, beroerte, MS en dementie. Ook is Fysiotherapie Schürmann aangemeld in het ClaudicatioNet. Een landelijk dekkend netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met perifeer arterieel vaatlijden (PAV/ etalagebenen. Daarnaast zijn wij lid van FOZL, Fysiotherapeuten Oostelijk Zuid Limburg. FOZL stelt zich ten doel kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie te leveren aan iedereen die in deze regio woont.


contact


Praktijk Hoensbroek
Pius XII plein 2
6433 CZ Hoensbroek
Tel: 045 - 5284400

Openingstijden Praktijk
Ma - Do : 08.30 – 18:30
Vr : 08:30 – 17:00
Za - Zo : Gesloten

Image
Image
FOZL